Februari – hjärtebarnsfondens månad

Hej,

Som ni vet så har jag en smyckeskollektion som heter Adelina. Av alla smycken som säljs i Adelinaserien går 10 % till hjärtebarnsfonden.

Förutom att jag säljer via min hemsida och mail så finns jag marsmånad ut även i Foormgallerian i Fjärås. Där finns flera småföretagare under samma tak. Det är den perfekt utflykten för go’fika och när du letar efter present till dig själv eller till en vän. Du finner kläder, smycken, hemgjord marmelad, handgjord keramik, drömfångare, glaskonst, hemsydda barnmössor, böcker, barnplädar, skyddsänglar och mycket mycket mer. Nu under februari så är det flera av företagen som låter en del av försäljningen gå till hjärtebarnsfonden. Stort tack! Underbart!

Välkomna till Foormgallerian, Gåsevadholmsvägen 593 i Fjärås. Öppet lördagar och söndagar 11.00-15.00.

    

Under februari månad så är det hjärtebarnsfondens månad. ”Förbund och Föreningar genomför tillsammans insatser för att uppmärksamma hjärtebarnens situation i Sverige. I år är inget undantag. Förbundet har tagit fram ett kampanjpaketet som är tänkt att fungera som stöd och inspiration för olika publika aktiviteter lokalt. Inget utesluter dock möjligheter för flera Föreningar att tillsammans genomföra gemensamma arrangemang. Vill du göra något på hemmaplan så kontaktar du din Hjärtebarnsförening och ber dem skicka materialet som de har fått till sitt förfogande. Alternativt tar du kontakt med Förbundskansliet och ber dem mejla materialet till dig.”

http://gava.hjartebarnsfonden.org/campaign/8606790

http://www.silverglöd.se

order@silverglod.se

 

 

 

 

Lämna en kommentar